H O O F D S P O N S O R E N
          

Informatie voor omwonenden

Boètegewoeëne Boètezitting 2018

Zaterdag 10 februari is de Boètegewoeëne Boètezitting. 8 Podia sieren ook dit jaar onze binnenstad en wij verwachten weer vele bezoekers.

De opbouwwerkzaamheden starten op dinsdag 6 februari. De podia worden opgebouwd en verder worden alle voorbereidingen getroffen om zaterdag 10 februari weer een gigantisch evenement te hebben in Venlo.

Tijdens de carnaval zorgen Stichting Stadscomité B.B.Z. en gemeente Venlo dagelijks voor opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. 

Heeft u als bewoner of ondernemer vragen over het evenement of over de bereikbaarheid van uw zaak of woning dan u terecht bij Stichting Stadscomité B.B.Z. in de Bolwaterstraat 22 A.

Wij zijn geopend op:

  • Woensdag 7 februari van 10.00 uur tot 17.00 uur
  • Donderdag 8 februari van 10.00 uur tot 17.00 uur en van 19.00 uur tot 21.00 uur
  • Vrijdag 9 februari van 10.00 uur tot 12.00 uur
U kunt ook een email sturen naar info@stadscomitebbz.nl.
Zaterdag 10 februari zijn wij helaas niet in gelegenheid vragen per mail te beantwoorden.

Heeft u als bewoner of ondernemer tijdens de boètezitting problemen met de toegang tot uw woning of zaak (valt uw woning of zaak in het evenementengebied)? U kunt zich op zaterdag 10 februari melden in de Maaspoort (ingang achterzijde, Peperstraat) om toegangspasjes te krijgen (maximaal twee per adres).

Denkt u eraan uw auto tijdig weg te zetten (buiten het evenementengebied) zodat u niet voor onaangename verrassingen komt staan. 

 de volgende Boètegewoeëne Boètezitting is


Muts sponsoren
Getrouwd met de Boètezitting

Hald van de Boètezitting

Verleef op de Boètezitting

Vrind van de Boètezitting

De BBZ biedt diverse sponsormogelijkheden, alle met een groot bereik in vastelaovend vierend Limburg! Neem voor meer informatie contact op met de sponsorcommissie.