H O O F D S P O N S O R E N
          

Informatie Horeca

Inzamelen en ophalen van afval tijdens Vastelaovend

Tijdens deze editie van de Boètegewoeëne Boètezitting hanteren wij net als vorig jaar dezelfde manier van afval ophalen, dit in samenwerking met gemeente Venlo.

Aanbieden afval 
Afval mag alleen worden aangeboden in de daarvoor bestemde oranje of rode afvalzakken of in de afvalcontainer van uw eigen horecagelegenheid.       

Vuilniszakken kunnen door de horeca opgehaald worden bij: Café Central en Hotel Puur. Vrijdag 01-03 van 10.00 tot 11.00 uur. Zondag t/m dinsdag 10.00 tot 11.00 uur. 

Ophalen afval  
 De afvalzakken dienen op de aangewezen ophaallocaties worden neergezet, zodat de ophaaldienst zonder obstakels en op een efficiënte manier zijn werk kan doen. De ophaallocaties zijn per plein/straat verschillend.

·        LET OP: het is niet toegestaan de afvalzakken vóór 04.00 op de aangegeven locaties weg te zetten. Het wegzetten van uw afval kan enkel iedere nacht tussen 04.00 en 05.00 uur. Vanaf 05.00 uur zal het afval opgehaald worden. Afval plaatsen op locaties na ophalen is ten strengste verboden.

Reiniging terras:
Na sluiting van uw etablissement bent u verplicht uw terras en de directe omgeving     daarvan te ontdoen van afval. Wij verzoeken u derhalve uw directe omgeving schoonveeg op te leveren.

Handhaving 
Er wordt gehandhaafd op het onrechtmatig deponeren van bedrijfsafval en het onjuist gebruikmaken van de ophaallocaties.

Ophaallocaties per plein/straat 
Mocht uw plein of straat niet vermeld zijn dan kunt u de dichtstbijzijnde ophaallocatie gebruiken.

 Markt                                     à        Midden van de Markt

Oude Markt                           à        Hoek Houtstraat – Oude Markt

Parade- Noord                      à        Parade t.h.v. nr. 11 bij boom

Parade- Midden                   à        Parade t.h.v. Beddenspecialist

Parade-Zuid                          à        Parade t.h.v. Cafe 82

Kwartelenmarkt                    à        Zijde Wijngaardstraat (zijkant Sur Place)

Om 05.00 uur worden alle ophaallocaties gereinigd. Er mag daarna geen afval meer geplaatst worden. Bovengenoemde afspraken gelden vanaf zaterdagmorgen 05.00 uur tot en met woensdagmorgen 05.00 uur.
Vanaf donderdagmorgen moet het afval op de gebruikelijke manier worden aangeboden, dus via de eigen afvalcontainer. Let op, woensdagmorgen vóór 05.00 uur is dus de laatste mogelijkheid het afval aan te bieden, op donderdag wordt het afval NIET meer door de gemeente opgehaald. 

Stichting Stadscomité B.B.Z.  en gemeente Venlo willen graag samen met u een mooi en veilig evenement. Maar ook een schoon evenemententerrein, wij hopen dat we hier gezamenlijk voor kunnen zorgen.de volgende Boètegewoeëne Boètezitting is


Muts sponsoren
Getrouwd met de Boètezitting

Hald van de Boètezitting

Verleef op de Boètezitting

Vrind van de Boètezitting

De BBZ biedt diverse sponsormogelijkheden, alle met een groot bereik in vastelaovend vierend Limburg! Neem voor meer informatie contact op met de sponsorcommissie.