H O O F D S P O N S O R E N
          

Fiedelzaoterdaag in Domani

Op zaterdag 10 februari 2018 wordt de vastelaovend in Venlo volop ingeluid op diverse podia in de binnenstad. De organisatie hiervan valt sedert 2003 onder de verantwoordelijkheid van het stadscomité B.B.Z. (Boètegewoeëne BoèteZitting).

Onder de naam Fiedelzaoterdaag beschikt Venlo sedert 2010 in Domani over een perfect binnenpodium. Vanaf het eerste begin een speciale variant binnen het totaal van de vastelaovespodia in de stad.

De accommodatie alleen al, in stijl omgetoverd, brengt je meteen in een hogere vastelaovessfeer. In deze omgeving laat je je verwennen door aanstekelijke muziek. En je gaat vanzelf sjoenkelen, zingen en mee te deinen op de gevariëerde klanken, die de cultuurtempel Domani vullen. Gedurende 4 uur treedt er een grote verscheidenheid van artiesten op. Naast natuurlijk Venlose vastelaovesklassiekers hoor je hier internationale klanken, een vleugje populair klassiek en wereldmelodieën. Levendige muziek van koren, muziekgroepen en solisten die het “vastelaovesgeveul” perfect weten te raken.

Na 8 aansprekende voorafgaande edities is ook de komende Fiedelzaoterdaag zeker van succes verzekerd.

Wie “ut” buiten niet vindt ,komt hier binnen zeker aan zijn trekken.

Fiedelzaoterdaag in Domani : een perfecte gelegenheid om op een speciale manier in de vastelaovesstemming te komen.

Domani is voor het publiek geopend vanaf 12.30 uur.
Aanvang van het programma: 13.30 uur.

De toegang is gratis.

de volgende Boètegewoeëne Boètezitting is


Muts sponsoren

Getrouwd met de Boètezitting

Hald van de Boètezitting

Verleef op de Boètezitting

Vrind van de Boètezitting

De BBZ biedt diverse sponsormogelijkheden, alle met een groot bereik in vastelaovend vierend Limburg! Neem voor meer informatie contact op met de sponsorcommissie.