H O O F D S P O N S O R E N
          

Brand Beer Venlo Express

Traditioneel reizen duizenden vastelaovesvierders uit heel de provincie op zaterdagochtend met de Brand Beer Venlo Express (in de volksmond ook wel Zoepkoel Express genoemd) in alle vroegte naar Venlo, het kloppende hart van vastelaovendvierend Limburg.

Tickets voor deze speciale trein geven recht op een polsbandje voor de door L1 live uitgezonden Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting in de zoepkoel. Het is een van de mogelijkheden om de live radio - en tv-uitzending van L1 over de opening van de Limburgse vastelaovend tussen 11.00uur en 14.15uur bij te wonen.

Verkoop treinkaartjes

E-Tickets voor de Brand Beer Venlo Express 2019 zijn hier te koop!

Dienstregeling

De dienstregeling voor editie 2019 is nog niet bekend. Houd deze website of de BBZ App in de gaten!

Toegangspoortjes stations

De tickets voor de Brand Beer Venlo Express zijn voorzien van een blokjescode waarmee op 2 maart eenmalig (!) eventueel aanwezige toegangspoortjes op het station geopend kunnen worden. 

Geen polsbandje gekregen in de trein, of niet meegereisd?

Na aankomst van de trein in Venlo (zie dienstregeling hierboven) staan we nog ca 15-20 minuten op de trappen aan de voorzijde van het station (bij het standbeeld) om op vertoon van een geldig, nog niet gescand ticket een polsbandje te verstrekken. 


de volgende Boètegewoeëne Boètezitting is


Muts sponsoren
Getrouwd met de Boètezitting

Hald van de Boètezitting

Verleef op de Boètezitting

Vrind van de Boètezitting

De BBZ biedt diverse sponsormogelijkheden, alle met een groot bereik in vastelaovend vierend Limburg! Neem voor meer informatie contact op met de sponsorcommissie.