H O O F D S P O N S O R E N
          

Project Muts

De Stichting Stadscomite BBZ is al jaar en dag verantwoordelijk voor de organisatie van de Boètegewoeëne Boetezitting op carnavalszaterdag in Venlo. Deze traditie is inmiddels niet meer weg te denken uit de stad.

Vanuit een stuk toekomstvisie kijkt de Stichting naar de ontwikkelingen en ziet mogelijkheden om weer een nieuw aspect toe te voegen aan dit fantastische feest. Met de komst van een nieuwe voorzitter, heeft deze de wens en ambitie uitgesproken om tijdens carnaval de hele binnenstad op een sfeervolle en vooral carnavaleske manier te willen versieren. De plannen hiervoor zijn echter nog niet uitgewerkt en vergen veel voorbereiding en goed overleg met alle partijen.

Wat echter wel al is opgestart, is het “ Project JOCUSMUTS “ en zoals u wellicht in de media heeft kunnen lezen en zien is de Stichting erin geslaagd het eerste model in productie te laten nemen en heeft het inmiddels op een van de mooiste en meest karakteristieke plekken in de binnenstad een prominente plaats gekregen.Het “ Project JOCUSMUTS “ is echter nog niet klaar. De Stichting streeft ernaar om als een soort kunst uiting op een aantal bijzondere en markante plekken in de stad een JOCUSMUTS neer te zetten. Zoals al aangegeven, dit alles als onderdeel van het totale plan om uiteindelijk de hele binnenstad mooi te versieren met carnaval.Om het project te doen slagen, zijn we op zoek naar partners / sponsoren die hun naam willen verbinden aan een JOCUSMUTS. Dit kunnen zijn , bedrijven, ondernemingen, instellingen of andere geïnteresseerden. Wat het project eveneens bijzonder maakt is dat er uiteindelijk een beperkt aantal plaatsen en dus JOCUSMUTSEN beschikbaar zijn. Dit alles om ervoor te zorgen dat het een uniek en speciaal project blijft.

Graag gaan wij voor de editie van 2017 en verder in gesprek met belangstellenden, om samen de mogelijkheden en haalbaarheid te onderzoeken aan het project deel te nemen.Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met;
Cock Ooms ( GSM: 06-51852347, E-mail: cock@boetezitting-venlo.nl ) ofLeon Ketelings ( GSM: 06-47354769, E-mail: leonketelings@boetezitting-venlo.nl ).

Met vriendelijke groeten,

Leon Bastiaans
Voorzitter Stichting Stadscomite BBZ
de volgende Boètegewoeëne Boètezitting is


Muts sponsoren
Getrouwd met de Boètezitting

Hald van de Boètezitting

Verleef op de Boètezitting

Vrind van de Boètezitting

De BBZ biedt diverse sponsormogelijkheden, alle met een groot bereik in vastelaovend vierend Limburg! Neem voor meer informatie contact op met de sponsorcommissie.