H O O F D S P O N S O R E N
          

Podia

Het evenemententerrein van de Boètegewoeëne Boètezitting beslaat de oude historische binnenstad van Venlo. Verspreid in de binnenstad zijn meerdere podia te vinden. Deze grote podia worden inmiddels aangevuld met diverse straat- en portieklocaties, die inmiddels her en der verspreid over de binnenstad spontaan zijn ontstaan.

Een viertal bijzondere podia noemen we specifiek: op de Kwartelenmarkt vond tot afgelopen editie de "Blauwe Zaoterdaag" plaats. Dit jaar wordt de traditie van de openlucht vastelaovens kleinkunst voortgezet in een iets ander jasje onder de naam "dn Blauwe zigk door". Lees hier meer over deze bijzondere zitting.

Een geheel ander podium vindt u in Domani, voorheen de laatmiddeleeuwse kapel Mariaweide die tot 2005 bij het Dominicanenklooster in de binnenstad hoorde. Hier vindt de "Fiedelzaoterdaag" plaats. 

Ook dit jaar is er weer een Jeug Boètegewoeëne Boètezitting. Op het podium bij t Ald Weishoes is er een speciaal op de jongere bezoeker toegespitst programma, en zal er uitsluitend niet-alcoholische drank verkocht worden. 

Tijdens de Boètezitting kan het voorkomen dat bij grote drukte omwille van uw veiligheid een plein tijdelijk wordt afgesloten. Wij vragen daarvoor uw begrip. Actuele informatie hieromtrent is te vinden op de diverse matrixborden in de stad, de boètezitting-app (iOS en Android) en Twitter.


de volgende Boètegewoeëne Boètezitting is


Muts sponsoren

Getrouwd met de Boètezitting

Hald van de Boètezitting

Verleef op de Boètezitting

Vrind van de Boètezitting

De BBZ biedt diverse sponsormogelijkheden, alle met een groot bereik in vastelaovend vierend Limburg! Neem voor meer informatie contact op met de sponsorcommissie.