Polsbandjes

Deze pagina wordt ge-update wanneer er nieuwe informatie bekend is.

Polsbandjes voor de Brand Beer Boètegewoëne boètezitting zijn elk jaar zeer gewild. "Hoe kom ik aan polsbandjes?" Is dan ook steeds een veelgehoorde vraag.

Polsbandjes worden verspreid via L11Alaaf, niet door stichting Stadscomité B.B.Z. Wij kunnen dan ook niets met verzoeken om polsbandjes.

Je hebt overigens niet per se een polsbandje nodig om het evenement te bezoeken: De Boètegewoeëne Boètezitting is een gratis toegankelijk festival met 9 podia verspreid door de Venlose binnenstad. Bij het podium op de Oude Markt (oftewel de Brand Beer "Zoepkoel"), waar L1 sinds 1992 jaarlijks een live uitzending verzorgt, heb je een polsbandje nodig om het plein te betreden; de andere zijn vrij toegankelijk tot het bewuste gebied vol is.

Voor vastelaovesvierders die graag de live op L1 uitgezonden Boètezitting in de Brand Beer Zoepkoel willen bezoeken, bestaan er verschillende manieren om aan polsbandjes te komen. Houd deze website en L1 in de gaten!

De Brand Beer Zoepkoel Express

Vastelaovesvierders die met een geldig speciaal treinkaartje met de Brand Beer Zoepkoel Express naar Venlo reizen, krijgen in de trein per persoon een polsbandje uitgereikt. De speciale Brand Beer Zoepkoel Express kaartjes voor editie 2020 zijn hier te koop.

Andere Limburgse media

Via andere media zoals week- en dagbladen worden soms ook polsbandjes uitgedeeld.

Dit evenement wuurdt meide meugelijk gemak door